31 Ocak 2015 Cumartesi

Çekiliş Sonucu!



Eveeetttt Saat 20:00 itibariyle çekilişim sonlandı. Bu ilk çekilişim olduğundan çok heycanlıydım. Sonuçlanması kısa sürdü çünkü çekilişi başlattığım günden itibaren yorum bırakan herkesi inceledim,not aldım, zaten tek şartım bloğuma üye olmanızdı, katılan herkese kocaman kocaman teşekkürlerimi sunuyorum :) Bloglarında çekilişimi paylaşarak bana destek olan tüm blogger arkadaşlarıma ek şartımı yerine getirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.Tabi bloğumda paylaştım deyip paylaşmayanlarla üye olduğunu söyleyip üye olmayanlar direk elendi.Çekiliş hesabı gibi bir ayrım yapmadım, katılan ve yorum bırakan  herkesi çekilişime kattım, bunu da ayrıca belirtmek isterim..Ek haklarla birlikte 175 katılım oldu.

Neyse çok konuştum, gelelim kazanana... Random.org kullanmadım, ilk günden itibaren not aldığım için tek tek kağıtlara yazdım ve şanslı kişiyi kendim çektim. Çekilişimin şanslı kazananı...




Kazanan şanslı isim Gülçin Karaağaç oldu, kendisini tebrik ediyorum, mail adresine bildirimde bulundum. 2 gün içinde geri dönüş yapılmazsa, çekiliş kağıtlarını da atacağımdan ve yenilemek zor olduğundan yedek talihliyi de hemen kağıtlar arasından çekilişle seçiverdim. 

Yedek talihli
Reyhan Karahan


Kazanamadım diye üzülmeyin, çok yakında yeni bir çekilişle karşınızda olucam. Herkese mutlu haftasonları :)

6 yorum:

  1. kazanan arkadaşı tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm yeni bloğunu bulamıyorum adresi paylaşırsan takibe alabilirim.. :)

      Sil
    2. tabi canım http://blogkizsalseyler.blogspot.com teşekkürler

      Sil
  2. Kim kazandıysa güzel günlerde kullanır inşallah :) <3

    YanıtlaSil
  3. kazanan arkadaş iyi günlerde kullanır inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. Kazananı tebrik ediyorum bu arada Zeynep son yazıma bir bakar mısın :)

    YanıtlaSil