13 Ocak 2015 Salı

Tırnak Bakımı ve Matte Serisi



Merhaba kızlar
Tırnak bakımı ayrı bir zahmettir benim için. Çoğu zaman ojelerimi çıkarmaya bile fırsat bulamazken bakım yapmak da ne :) En iyi zaman benim için duştan sonraki zamandır. Hazır ellerimiz ve tırnak etlerimiz yumuşamışken önce varsa kütikül sorunumu hallederim. Sonra hemen Kalyon tırnak ve tırnak eti bakım yağını oje sürer gibi tırnaklarıma sürüp yağı bir güzel yediriyorum. Bu ürün tırnaklarımın kırılmasını, güçlenmesini ve oje sürmeden önce sürümünü kusursuz hale getirmesini sağlıyor. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 15 Tl idi ama en az 2 sene sizi götürür emin olabilirsiniz.  Oje işleminden sonra ise kusursuz duruş ve parlaklık aynı zamanda uzun süre kalıcılık için mutlaka Rimmel London  Finishing Touch 3d Top coat  ojeyi tavsiye ederim. Fırçasının normalden büyük oluşu tek sürümde tüm tırnağınıza uygulamanızı sağlıyor. Ben ardından bulaşık da yıkasam temizlik de yapsam en az 1 hafta çıkmıyor, oje sürüp 1-2 saat sonra çıkmasından ya da en ufak darbede gitmesinden benim gibi çıldırıyorsanız şiddetle öneririrm.



 Bu aralar favori Pastel Nude Cream serisinin iki kat uygulanmış hali ve üstüne top coat sürülmüş hali.





Flormar ve Golden Rose Matte serilerinden gri ve bordo tonlarda iki oje. Ben matte serisini sevdim. Kışın parlak ojelerden çok mat seri daha hoş görünüyor gibi. Mattelerin üstünde top coat yok!



Bu da satin matte grubundan. Flormar online alışverişte hediye olarak yollamışlar. Simli gibi duruyor ama saten yumuşaklığında, elinize pütür pütür gelmiyor.

Siz tırnak bakımınız için ne yapıyorsunuz? Matte serisini denediniz mi?

2 yorum:

  1. Daha cok yeni yazdım ben de tırnaklarıma nasıl baktığımı, nasıl kolay manikür yaptığımı :) seviyorum bu tarz yazılarla insanlarım nasıl yaptığını görmeyi :)

    http://nailartinwonderland.blogspot.com.tr/2015/01/easymanicureathome.html

    sevgiler :)

    YanıtlaSil