24 Ocak 2015 Cumartesi

Flormar Online Alışverişi




Merhaba kızlarr
Flormarın internet sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı? Bence yapmalısınız. Çünkü mağazalarında çok nadir denk gelebileceğiniz ürünler online alışverişte kampanyalar kısmında karşınıza çıkabiliyor.Nitekim bana öyle oldu :) Aldığım ürünler arasında yarı yarıya bir indirim söz konusu. Üstelik her alışverişinize resimde görmüş olduğunuz satin matte ojelerden birini ve ürünlerinin  testerlarından birini hediye olarak veriyorlar. 50 tl ve üstü de kargo ücretsiz oluyor. Bakalım ben neler almışım.




Transparan pudrasını çok beğendim. Makyaj sabitleme konusunda oldukça başarılı buluyorum. Yeni aldığım pudra fırçasıyla bence daha kullanışlı oldu.


Flormar Invısıble Pores ise özellikle yeşil olanı gözeneklerinizin görünümünü azaltma vaadi veriyor. Öyle çok çok harikalar yaratmıyor, bir tık farkediyor diyebilirim. Sürekli fondoten kullanan biri olarak fondotenin kapatıcı etkisi karşısında pek farkedemiyorum ama sadece pudra kullandığımda evet biraz farkedebiliyor. Ürün şeffaf jel şeklinde ve gözeneklere elinizle dokunuşlar yaparak uyguluyorsunuz.


Flormar Pink Skin Highlighter ise denediğimde işte bu dediğim bir üründü. Elime sürdüğümde inanılmaz bir ışıltı verdi, tam istediğim bir aydınlatıcı idi. Ama yüzüme sürdüğümde aynı başarıyı yakayamadım. Ten rengimde kayboldu gitti sanki. Hafif bir parlaklık ama çok hafif o kadar. Ben fondotenin üstüne göz altlarıma elimle uyguluyorum. Fondoten kıvamında ve hafif pembe renkli bir ürün. Fondotenden önce de uygulayabilirsiniz.

Alışverişim bu kadar. Siz de bunlardan herhangi birini kullanıyorsanız yorumlarını merakla bekliyor olacağım. Görüşürüz :)

1 yorum:

  1. Flormar Pink Skin Highlighter'ı kullanan herkes çok met ediyor.Bende çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil