5 Ocak 2015 Pazartesi

Clinique All About Eyes Göz Kremi



Merhaba kızlarrr
Clinique all about eyes göz kremini hiç denediniz mi? Yaklaşık 2 haftadır sabah ve akşam göz altıma ve göz kapaklarıma bu kremi uyguladım. Göz makyajı yapmadan önce kullanabiliyorsunuz, böylelikle makyajınız daha kalıcı bir hale geliyor.Ayrıca ince çizgi onarımı da sağlıyormuş, bunun için uzun bir süre kullanmak gerek sanırım. Yumuaşık, yoğun olmayan bir yapısı var, kokusu hoş. Göz altı morluk ve şişlik problemi olanlarda çok işe yaradığı söyleniyor ancak benim böle bi problemim olmadığından bir yorum yapamıyorum. Ancak daha aydınlık bir görünüm verdiği söylenebilir. 15 ml 125 tl gibi bir fiyata satılıyor. Benim elimdeki 5 ml ancak çok uzun bir süre gidiyor.Minik bir tanesi ile tüm gözünüze kremi uygulayabiliyorsunuz. Böyle çabuk tükenmeyen ürünleri seviyorum. Siz bu ürünü denediniz mi?


4 yorum:

  1. Bu ürüne sahibim ancak henüz denemedim,elimdeki bitsin yüksek ihtimalle deneyeceğim kendisini.
    Güzel günlerde kullan canım!:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz makyajını kusursuz hale getirdiğini söyleyebilirim bu yönden çok sevdim kırışıklık içinse bilemiyorum ama bence denemelisin tatlım :)

      Sil
  3. 30 yaşından sonra için tavsiye etmiyorum. Ben de yazmıştım, okumak isterseniz http://lifestyleofsiri.blogspot.com.tr/2014/09/clinique-all-about-eyes.html

    YanıtlaSil