17 Kasım 2015 Salı

Elidor Kuru Şampuan




Herkese merhaba
Saçlarım ince telli ve kolay şekil almayan çok zor inatçı bir yapıya sahip. Şekil verene kadar ölüyorum yani.Her gün jöle-köpük , sprey gibi kimyasallara maruz bırakıyorum malesef. Dolayısıyla her gün yıkanma ihtiyacı doğuyor. Kuru şampuanlar ilk çıktığında çok mutlu oldum. Saçımı her gün yıkamaktan kurtaracaktı. Çünkü saçımız kirlendiğinde yıkamaya vakit bulamıyorsak ya da yıkamaya üşeniyorsak o kirli ve yağlı görüntüyü ortadan kaldırmayı vaadediyordu.

Çoğu kez saçımı yıkamaya ben de üşenirim. Her gün yıkamak zor oluyor tabi haliyle. Ben de yıkamadığım günler kuru şampuanı denedim ancak malesef istediğim sonucu alamadım. Çoğu bloglarda çok memnun kalarak kullandıklarını okudum ama ben de aynı etkiyi yaratmadı malesef. Kıvırcık, zor şekil alan inatçı saçlarıma hiç işe yaramadı. Yıkamadığım gün yıkanmadığı çok belli oluyordu, herhangi bir dolgunluk vermedi, ama yapışan saç diplerimi yapışmaktan kurtardı. Yağlanma gibi bir problemim de olmadığından o yağ görüntüsünü giderme gibi bi avantajını gözlemleyemedim ne yazık ki. O yüzden bir daha alacağım ürünler arasında değil malesef. Ama çabuk yağlanan düz saçlarınız varsa denemenizi öneririm.

Herkese mutlu günler :)

5 yorum:

  1. Benri'nin kuru şampuanını kullanıyordum ve Elidor'un bu pembe renklisini merak ettim ama denemesem daha iyiymiş. Etkisi yok gibi bişey. :(

    YanıtlaSil
  2. Aslında merak ediyorum kuru şampuan nasıl birşey, denemek geçseda lafta kalıyor hep. Saçlarımın çok uzun olmasından mı kaynaklı, yoksa saç diplerimin çabuk yağlanmamasının avantajından mıdır bir türlü elim gitmedi kuru şampuan almaya :) Meraktan denemek geçsede içimden, bu okuduklarımdan sonra sanırım elim hiç gitmez artık almaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok gerekli degil dedigim gibi pek bi sey anlamiyosun :)

      Sil
  3. bende kuru şampuanları çok merak ediyordum ama bu yazını okuyunca almasam da olur dşye düşünmeye başladım :)

    YanıtlaSil