11 Ekim 2015 Pazar

Haftasonu Kozmetik Alışverişi İncelemem




Herkese merhaba
Yaz tatili, okulların açılması, yoğun tempo derken baktım ki son yazımı neredeyse 1 ay önce yazmışım. Buraları fazla boş bırakmamak lazım diyerek haftasonu Gratis ve Watsons indirimlerinden kaptıklarımı paylaşmak istiyorum.


Nyc ojelerde 1 alana 1 bedava var. Ama ben bu kampanytadan bi türlü yaralanamadım. Hangi rengi alsam kasada bu indirimde geçerli değil cevabını aldım. Çeşit nedeniyle hangisinde geçerli bu indirim anlayana kadar göbeğim çatladı yani. Sonunda indirim çeşidinde sadece iki renk olması sonucunda vazgeçtim ve rastgele beğendiğim 2 renk seçtim. Neon olan 0,99 tl idi. Mavi olan ise 3,99. Toplamda indirimden yararlanmış gibi bi şey oldum zaten.


Benri kare pamuk vazgeçilmezlerimden.


Çoookkk uzun zamandır Loreal saç spreyinin indirime girmesini bekledim. Aylarca girmedi, o kadar inat ettim ki indirimden alıcam diye indirime bir türlü girmeyince söylene söylene gittim Watsons mağazasına. Arkadaş sürekli her marka indirimde, bu marka girmiyor. Neyse ki bu haftasonu indirimdeydi.Şansıma yani :) inadıma değdi.


Duşta vücut kremi uzun zamandır almayı istediğim bi üründü, kısmet bugüneymiş. Çok merak ediyorum vucuttaki etkisini, gerçekten krem sürmüş gibi oluyormuyuz bakıcaz göricez.


Kuru şampuan hiç denemediğim bir üründü. Kasada 30 tl üzeri alışverişte 8,99 gibi bi rakama geliyordu. Denemek istedim.


Göz makyaj temizleyicinde en favori ve asla vazgeçemeyeceğim bu ürün çok fazla olmasa da indirimdeydi.


Göz pınarlarını aydınlatmak için yeni bir şeyler denemek istedim. Nyc bu tekli far ışıltısını görünce çok beğendim.


Gelelim rujlara. Ben çok fazla marka denemeyi sevmiyorum. Belli başlı adını duyurmuş ürünler dışında yeni çıkan markalara pek şans vermem açıkcası. Yıllardır hangilerini kullanıyorsam hep onlarla devam ederim, kozmetik de marka benim için önemli yani. Tabi ki öyle çok çok pahalı markalar çok nadir alırım ama kozmetik deyince Max Factor, Maybelline gibi klasik markalar benim için hep önceliklidir. Yok şu marka yeni gelmiş deneyelim demem. Blog yazılarında övgüler yağıyorsa eğer bi denemek amaçlı alırım ama öyle sayısız kozmetik ürünlerim yoktur anlayacağınız. Rimel mi en fazla 2 adet, fondoten mi en fazla 2 adet, pudra mı 1 adet vardır evimde. Bitmeden de yenisini almam. Denemek için  alıncaksa param boşa gider gibi düşünmüşümdür hep. En fazla sayı adedim rujlardadır. o da 20 yi geçmez. Her tondan bi tanedir yani. Kırmızının öle 3-5 çeşidi yoktur.

Neyse çok uzattım sanırım :) Revlon marka rujlara gelicem yani bu konuşmanın ardından.Normalde Revlon  alacağım bir marka değil-di. Bloglarda bi kaç olumlu yorumdan sonra denemek için standa gittim. 1 alana 1 bedava var. Renklere bakıyım derken o kadar güzel sürüldü ki elime böyle yumuşak sürümlü rujlara hayranımdır.



Normalde ya çok kurudur rujlar böyle pütür pütür durur dudakta, ya da çok akışkandır akıp gidecek sanırsınız dudaklarınızdan. Böyle satenimsi bir yapıya sahip. Normalde ruju alırsınız denersiniz, rujdaki rengi başka, elinizdeki rengi başka olur. Bu öyle değil aynı renk. Maybelline rujlarının yapısını çok sevmişimdir hep, bu da onu da solladı gibi.




Hele nar çiçeği rengi o kadar canlı duruyor ki tende, ben burdayım diyor yani. Kahve tonu ise çok doğal, dudaklarını mor göstermiyor, nude bi yapıya sahip.



En çok rujları övdüm sanırım. Yeni keşfettiğim için önermek istedim. Bence siz de bi şans vermelisini.

Benim haftasonu alışverişim böyleydi. Herkese bol makyajlı, kendinizi güzel hissettiren günler dilerim :)

6 yorum: