24 Aralık 2015 Perşembe

Watsons İndirimi ve Diğer Kozmetik Alışverişlerim



Herkese merhaba
Bugün watsons mağazalarında indirim günüydü. İndirim haftasonuna kadar devam edecek, ben de ürünler tükenmeden indirimin ilk günlerinde ihtiyaçlarımı almak üzere yola koyuldum. Aman da fotoğraflarım loş ışıkta ne güzel çıkmış aman da aman :p



Loreal in makyaj temizleme sütünü severek kullanıyordum ki temizleme suyunu keyfettim. Bence sütten çok daha başarılı, üstelik bıraktığı kadifemsi his çok güzel. İndirime girmiş 10 tl, göz makyaj temizleyicisini ise stokladım. Vazgeçemediklerimden biliyorsunuz, o da indirimle 10 tl ye geldi.



Loreal fondotenim bitmişti ki bu kez de True Match yerine aynı tonda ama daha kalıcı ve kapatıcı  olduığunu iddia eden İnfallible fondoteni tercih ettim, bakalım işallah memnun kalırım. Loreal in her ürününden genel olarak çok memnunum zaten, fondoten yaklaşık %40 indirimle 37 tl gibi bir fiyata denk geldi. %40 indirimi görmüşken pudrasını da bir denemek istedim, o da yanılıyorsam 30 tl gibi bir fiyata denk geliyordu. Ve tabi ki yine çok severek kullandığım makyaj bazımı da 27 tl gibi bir fiyatla  indirimdeyken stokladım.


Saç köpüklerim de bitmişken bu kez de John Freıda tercihim oldu. Her biri 17 tl olan bu köpüklerden biri bukle belirginleştirici, diğeri de hacim kazandıran bir köpük.



John Freıda saç köpüklerinde seyahat boy şampuan ve saç kremi hediye ediyor söylemesi. Evet watsons alışverişim bu şekildeydi. Gelelim diğerlerine.


Biten Mac fondotenimin yerine yenisi itinayla alınır. Bu Mac ler neden hiç indirime girmez ki :(



Boyner de Clinique dahil pek çok kozmetik de 1 alana 2. ürün %50 indirimli. Tabi ben yararlanamadım. Pudrası dışında kullandığım bir ürünü yok henüz. Pudram da bitmediğinden sadece deneme boy tanıtım amaçlı bu bir tarafı kapatıcı bir tarafı rimel ürününü aldım. Kapatıcısı için güzel olduğunu söyleyebilirim ama maskarası hiç de beklenildiği gibi değil. Fiyatı 30 tl.



Son olarak Gratis den geçen hafta aldığım ojeler. Özellikle yeşil ve eflatuna bayıldım. Flormar ojeler tanesi 3 tl, Pastel tanesi 4 tl.

Benim ihtiyaçlarım doğrultusunda yaptığım alışveriş böyleydi. Siz Watsondan neler aldınız ya da neler alacaksınız :)

2 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan. Lorealin temizleme suyu iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Müthiş şeyler almışsın. Güle güle kullan.....

    http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil