8 Aralık 2015 Salı

Son Zaman Alışverişlerim


Herkese merhaba
Yine bir son zaman alışverişleriyle karşınızdayım, küçük ama tatmin edici bir alışveriş oldu benim için. Ayakkabılardaki püskül modasını bilmeyen yoktur bu sene. Her yerde püsküller var. Benim daha öncee çooookk püsküllü ayakkabım ve botum oldu ama o zamanlar moda değildi ve herkes beni bu yüzden çok kokoş bulurdu. Şimdilerde herkes kokoş o zaman :) Şaka bi yana çok kıskandım bu modayı çünkü püsküller sadece benim olsun isterdim :(

Alışverişime gelince aslında aylardır ADL markasının aşağıdaki botunda gözüm vardı. Bakalım hep birlikte:



Bu grinin siyah süeti de var. Model çok hoş üstelik çok rahat. Görür görmez aşık oldum. Ama ne yazık ki fiyatı çok yüksek geldi. Herhangi bir indirime girdiğinde almayı tercih ettim. Ama püskül modası geçmeden de bi tane almak zorunda hissettim kendimi. Adl botunun yanından kıyısından köşesinden geçemese bile çok rahat ve çok şık bir bot daha buldum. Metal detaylarıyla da hem spor hem de klasik olarak kullanabiliyorsunuz. Oxxo botlarım 120 tl 








Saç bantları da bu sene favori. Bu simli bant oldukça güzel durdu. Stradivarius dan aldım. Daha milyon tane modeli var. Fiyatı 20 tl.



Watsons da bu ay tüm rimellerde %40 indirim var. Bence kaçırmayın derim.



Golden Rose velvet matte serisinden 12 numara son zamanlarda tüm kızların gözdesi. Taksim deki büyük şubesine yolum düşmüşken ben de bir denemek istedim.


Renginin Mac ile benzerliğini herkes biliyor tabi bu meşhur 12 numaranın.


Tendeki duruşu tam da böyle. Bence harika. Çok fazla mat rujları sevmesemde dudakları kurutmuyor olması güzel.



Stradivarius un Back to Basic adı altındaki bu basic kazaklar yazın favori olan basic t
şörtler kadar kullanışlı. Yelek, ceket gibi giyimlerin içinde tam da istenildiği gibi duruyor. Üstelik yarım boğaz ve kapri kol olması da tam da benim hayallarimdeki gibi. Her biri 35 tl olan bu basic kazakların üç renginden de aldım. Kırmızı ve gri renkleri de mevcuttu.
Benim son zaman alışverişlerim böyleydi. Herkese mutlu alışverişler :)

4 yorum:

  1. Güle güle kullanın hepsini, botlara bayıldım doğrusu. Watsons indirimini de bilmiyordum bakmak lazım hemen :))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan... Püsküllü botlar konusunda aynıyız.. Seneler önce küçük bi dükkanda bulduğum her yerinden püsküller sarkan çizmelerimle yürürken dik dik bakarlardı :))) Hala bayılıyorum püsküllere... Çok güzel alışverişler yapmışsın. Özellikle Watsons tan aldıklarına bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/10-maddede-2016-ilkbahar-yaz-sokak-modas.html

    YanıtlaSil
  4. yarım balıkçı yaka benim de en sevdiğim kış kazak modeli ;)

    YanıtlaSil