30 Aralık 2014 Salı

Mac Studio Fix Fluıd Fondoten



Kızlar size yeni aldığım bir fondetenden bahsedeceğim. Uzun süre Loreal marka fondetenleri kullandım, çok da memnun kaldım. Mac fondotenin  adını o kadar çok duydum ki sonunda kayıtsız kalamadım, fondotenim bitince deneme fırsatı bulup hemen aldım. 




Kokusu biraz rahatsız edici olsa da sürümü çok kolay, yapış yapış bir his bırakmıyor. Küçük bir damlası bile tüm yüzünüde uygulamak için yetiyor. Pek çok tonu mevcut olduğundan önce mağazasına gidip hangi numaranın size uyacağını denemenizi öneririm.


Başta yoğun ve koyu gibi gelse de yaydığınızda hemen ten renginizi alıyor.



Uygun bir fırçayla uygulamanız önemli. Doğal bir gönümüm elde etmek için tabi ki.




Bu da tendeki duruşu. Doğal bir duruşu var, maske gibi yapmıyor. Kalıcılığı en beğendiğim nokta. Neredeyse 24 saat kalıyor. Sizi rahatsız etmiyor. Bazılarında sivilce yapıyormuş, böyle yorumlar okudum ama yağlı bir cildim olmasına rağmen ben de yapmadı. Kapatıcılığı da çok güzel, kusurlarımı örtüyor. Gel gelelim ki fondotenin fiyatı 86 tl, ancak pompasını ayrı alıyorsunuz. Böylece 105 tl tutuyor.Böyle aman aman harikalar yaratmıyor. Loreal fondetenlerden bir farkını göremedim. Arada 2 kat fiyat farkı var. Aynı özelliklere sahip 2 fondotenden tabi ki daha uygun fiyatlı olan tercih edilecektir. Sizin düşünceleriniz neler?

2 yorum:

  1. Loeali hiç kullanmadım fondoten olarak. Yazınızı okuyunca merak ettim aslında:)

    YanıtlaSil
  2. Pompasının ayrıca parayla satılmasına çok şaşırdım.Bu kadar popüler olunca mac üreticileri nerden daha da para kazanabiliriz diye düşünmüş sanırım..Sevgiler

    YanıtlaSil