28 Aralık 2014 Pazar

Kışın Favori 4 Ruju





Merhaba kızlarr
Bugün sizlere kışın favori rengim olan  4 ayrı rujdan bahsetmek istiyorum. Ruj makyaj malzemelerim arasında benim için en vazgeçilmez olanıdır. Far, rimel,pudra, kalem hiç biri olmasa da olur ama rujsuz asla olmaz :) Kuru ve silik  dudaklara tahammülüm yok resmen. Bakkala giderken bile sürerim o kadar yani :p Hadi favori renklerime bakalım.













Rimmel Londan Kate Moss Rossetto 30
Siyah kazaklarda tercih ettiğim tek ruj. Beyaz la da güzel gözüküyor. 12 saate kadar kalıcı. Sabah sürüyorum akşama kadar idare ediyor beni. Koyuluğundan acaba dışarı taşırırsam çıkması zor mu olur diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. Bulaştığında kolay siliniyor. Kuruma da yapmıyor. 






Kiko 913
Türkiye'de bulunmayan bir marka. Tam da böyle ne kırmızı ne pembe ne de kahve  daha farklı bir renk arayışındayken hediye olarak geldi bu ürün. Sürümü çok kolay yumuşacık. Kuruma yapmıyor ve kalıcılığı çok iyi. Renkli giyindiğimde tercih ettiğim bir ruj. Doğal bir görünümü var. Ben çok sevdim :)



Farmasi Lip Maximizer Lipstick 06
Kırmızı elbise, kırmızı oje, kırmızı takılar.. Bu üçlemeyle mükemmel uyumlu bir ruj. Tam net bir kırmızı arayanlar için. Genelde kırmızı rujlar ya pembeye yakın oluyor ya da çok koyu kırmızı. Fotoğrafta biraz farklı da çıksa can alıcı kırmızı isteyenler için tavsiye ederim.



Maybelline Fuschsia 163
Bu ruj da can alıcı pembe bir ruj arayanlar için. Yukardaki üç ruj mat bir renge sahipken bu ruj parlak duruyor. Sürümü yine yumuşacık, kalıcılığı çok iyi. Ben bu rengi özellikle kahverengi kıyafetlerle yakıştırıyorum. Kahve pembe uyumunu oldum olası severim.





 Bu da rujların sırayla tendeki duruşu.
Sizin favori rujlarınız hangisi :)






6 yorum:

  1. Harika renkler! Ayy Kiko'yu da sevdigin rujlarin arasinda görmek cok mutlu etti beni :))

    YanıtlaSil
  2. Sevmem mi beğenerek kullanıyorum :) Çantamda eksik olmayanlardan oldu..

    YanıtlaSil
  3. renklere bayıldım :) maybelline fuşya tonlu olana çok bayıldım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. desene maybelline tam benlik o zaman:)
    benim ennnn sevdiğim ruj mac love lorn bayılıyorum!
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canli bi tonu var mac rujlarin da methini cok duydum ancak henuz kullanmadim :)

      Sil