30 Aralık 2014 Salı

Clinique Almost Powder


Herkesee selamlarrr.
Kızlar bugün size çok severek kullandığım Clinique Almost  Pudrayı anlatmak istiyorum.Şimdiye kadar o kadar çok markanın o kadar çok pudrasını denesim ki sonunda istediğim ürünü buldum. Tabi ki yeni keşfetmiş değilim. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Bir kaç defa başka ürün denesem mi diye arayışlara girsem de baktım olmuyor, hiç biri bu kadar kusursuz kapatıcılık sağlamıyor.Benim cildim  biraz problemli, yağlı ve çok fazla sivilce çıkıyor. Clinique bu konuda benim için çok iyi. Yağlı cildime çok iyi geliyor, sivilce yapmıyor aksine kurutuyor.İstersem fondeten üzerine istersem tek başına kullanıyorum. Ama şunu söylemeliyim ki tek başına bile mükemmel bir kapatıcılık sağlıyor. Sivilce lekelerimi ve kırmızılıklarımı gizlemede başarılı.Gözenek görünümünü de azaltıyor. 



Mint yeşili bir kutusu var. Rengi çok hoş. Kokunu da çok seviyorum. Sanki ferahlık, temizlik kokuyor. Bu stoğumda bulunan bir ürün. Yeni yılda indirimdeyken hazır alıyım demiştim. Alttaki ise kullanmakta olduğum. Yaklaşık olarak 8 ay gidiyor.




İçinde minik bir fırçası var. Ben fırçasını begeniyorum, başka bir fırça kullanmama gerek kalmıyor. Pudra cildi daha sağlıklı gösterirken doğal bir görünüm de sağlıyor. Sanki hiç makyaj yapmamış gibi bir his bırakıyor. İçeriiğinde SPF  ve antioksidan bulunuyor.





Resimde pudrayı fondoten üzerine uyguladım. Gün ışığında çekmeye çalıştım belli olsun diye, doğal görünümü belli oluyordur işallah :) Uzun yıllar daha kullanmayı düşündüğüm bir ürün, henüz denemeyenleriniz varsa fiyatı 115 tl civarında..Sizlerin severek kullandığı pudra hangisi?

3 yorum:

  1. Clinique ürünlerini çok seviyorum. Elimde mac in pudrası var bitince deneyebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim mac denedim ancak clinique kadar iyi bi kapatici degildi benim icin tenden tene degisiyor da olabilir tabi :)

      Sil
  2. Kuaför Malzemeleri  Çok güzel bir yazı son zamanlarda en çok
    gündemde olan kozmetik ürünleri ve kuaförler için en uygun malzemeler bu site üzerinde uygun fiyatlarla mevcuttur...

    YanıtlaSil