29 Kasım 2014 Cumartesi

Madame Coco Kişisel Bakım Ürünleri İndirimi



Madame Coco bu hafta da pek çok ürününde %50 + %20 indirim yapmış. Son zamanlarda çoğu mağaza düzenlemelerini pek beğenmesem de indirimleri duyunca girmeden edemiyorum. Daha önceki indiriminden aldığım kişisel bakım ürünlerinden vücut losyonu ve vücut spreyleri favorim. Özellikle duştan sonra mis gibi kokan kremi cildinizi yumuşacık yapıyor. Spreylerini ise bazen işe giderken parfüm niyetine kullanıyorum,kokusu güzel, kalıcılığı iyi. Amber kokulu olanı daha çok seviyorum. Duş jelleri için aynı şeyi söyleyebilir miyim bilmiyorum. Şu an Alaçatı duş jelini kullanıyorum, güzel köpürüyor ama kokusu neredeyse yok gibi.Bal serisi duş jelini henüz denemedim, ama onun kokusunu alabiliyorum :) Denemek isteyenler için indirim bu hafta sonu eriyor duyrulur..

5 yorum:

  1. Çok tatlı görünüyorlar güle güle kullan hepsini canım :) Blogunu süslü şirine blog keşifi etkinliğinden keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    http://makyajtavsiyem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Aaa nasıl yatın ama :)Hemen detay alayım:)

    YanıtlaSil
  4. Cnm pecete dekupaj diye bi yontem var hatta blogumdada paylasmistim peceteyi transfer icin ozel bi yapistirici var kestigin tek kat pecete desenlerini bi firca yardimiyla sabuna bu yapistiriyla yapistiriosun cok basit detaylar icin googledan videolara bakabilirsin

    YanıtlaSil