27 Ocak 2016 Çarşamba

Son Zaman Alışverişlerim




Slm kızlar
İndirim sezonu başladı. Henüz tam anlamıyla indirimler beklediğim gibi değil. Marta ayına kadar süreceği için biraz daha beklemek gerektiğine inanıyorum. Muhtemelen sevgililer günü muhabbeti geçince istenilen indirimler gelecektir.
Bu süre içersinde bi kaç beğendiğim ürünü kaçırmadım. Bu kaban son zamanlarda dilek listemde olan bir üründü. İpekyol 150 tl. Bunu mağazada deneyip sonradan internetten aldım.Dolayısıyla kargo parası ödedim.



Üstteki beyaz ve alttaki mavi gömlek Fabrika 'dan. Fiyatları gerçekten çok uygun beyaz olan 40 tl mavi olan 30 tl. Yelek, hırka içlerine gerçekten çok güzel duruyor ya da pantolonların içine sokmak için bire bir.





Haki renk tayt yine dener denemez çok beğendiklerimden. Paçaları fermuarlı, yanları ise lastikli. Çok rahat ve kumaş kalitesi çok iyi. diğe taytlar gibi üstünüze yapışmıyor biraz daha pantolonvari. Twist 50 tl.



Püsküllü kimonolara doyamadım gitti. Aslında dolabımda çok fazla olmasına rağmen çok sık giydiğim bir ürün değil.İçlerine herhangi bir giysi gereken hırka, kimono, yelek tarzı şeyleri çok sevmiyorum, içine ne giyceğimi bilemiyorum ya da ne giyilirse giyilsin sanki kat kat kötü duruyor gibi geliyor ama ne hikmetse alamadan da duramaıyorum.Gardrop çeşitliliği olsun. Napiim fiyatı da çooookkk ucuzdu. Stradivarius dan 19,90 tl :) Üstelik kadife, etnik bir kombin yaptığımda uyum sağlar gibi geliyor.

Son zaman alışverişlerim bu şekildeydi. Daha nice indirimleri kaçırmamak dileğiyle, mutlu akşamlar :)

12 yorum:

  1. sürekli kimono alan bir ben değilmişim :) yazın çok güzel oluyolar fiyatıda çok uygunmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden guzel gule gule kullanin ☺️

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan aldıklarını. Sevgililer günü geçsin daha da ucuzlar herşey:)

    YanıtlaSil
  4. ipekyol kaban harika ötesi güle güle giy .-))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blogunuzu takibe aldım. Blogumda çekiliş yapıyorum ve bu ilk çekilişim, katılırsanız çok memnun olurum, sevgiler http://mutlugunlugum.blogspot.com.tr/2016/01/ilk-cekilisim-kisiye-ozel-ahsap-tablo.html

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanılsın canım hepsi çok güzel. Mont da süper

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanılsın canım hepsi çok güzel. Mont da süper

    YanıtlaSil
  8. Hepsini güle güle kullan. Özellikle kimonoyu bedavaya almışsın ^.^ ben artık kurumsal bir işte çalışmadığım için böyle iş kıyafetleri giymiyorum içim gidiyor :/ ama tabii kotun rahatlığı hiç bişey de yok :)

    YanıtlaSil