10 Aralık 2014 Çarşamba

Moshos Garden



Merhaba kızlarrrrr
Geçen hafta Moshos Garden online sipariş sitesindeki Black Friday indirimini duymayanınız yoktur heralde. Çoğu blogger arkadaşım bu ürünü bloglarında sık sık tanıttılar ve memnun olduklarını anlattılar.Aslında ben uzun zamandır Koi Tokyo markasının temizleme jelini toniğini kullanıyorum, çok da memnundum. Ancak yakınımdaki şubesi anlamadığım bir nedenle kapandı. İnternette artık satışını bulamıyorum, sitesine mail attım cevap alamadım. Sanırım artık Türkiye de satışı yok. Her neyse ürünlerim bitince yeni ürün arayışına girdim ve tavsiyeler üzerine  Moshos Garden sıcak havlu yüz temizleyicisi, yüz maskesi ve saç balsamı satın aldım. Hazır indirim varken de stok yapmayı ihmal etmedim tabi ki :)

Gelelim ürünlere. Yüz maskesi için henüz yorum yapmak yanlış olur sanırım. Uzun zaman kullanmak gerekir. İlk denememe göre fena değildi, bildiğimiz kil maskesi gibi geldi bana. Süreçten sonra değişiklik olursa bloğumda yayınlarım.

Sıcak havlu yüz temizleyici ise o kadar övgüler almasına rağmen ne yazık ki beni cezbedemedi. Evet belki gerçekten derinlemesine temizlik sağlıyor, yüzü yumuşacık yapıyor. Ama gel gelelim ki kullanımı bana çok zor geldi.Kullananlar bilir bi kere temizleyici çok katı, mum gibi,bildiğiniz yağın donmuş hali gibi, elime tırnaklarımla kazıyarak alıyorum ve avuçlarımda eritmek için ovalasam da tanecikler yine de kalıyor.Kullanımında direk makyajlı yüze uyguladıklarını gördüm ama ben yine de önce temizleme sütüyle yüzümü temizleyip sonra bu yağı sürüyorum. Sonra da sıcak suyla ıslattığım ürünün içinden çıkan havluyla yüzümü siliyorum. Ama kullanımından sonra bu havlu nasıl temizleniyor hiç bi fikrim yok. Her gün bu havluyu temizlemek yıkamak zor iş. Kısacası kullanımı bana çok zahmetli geldi. Benlik değil, stok yaptığım için uzun süre kullanıcak gibiyim. Sonradan fikrim değişir mi deneyip görücez.

Saç balsamına gelince onun da sürümü yine zor geldi. Saç diplerine evet kolay ama tüm saça uygulamak imkansız. Zaten böyle bir şey yaparsam bir tüp bitmiş olur sanırım :D 

Evet kızlar dediğim gibi Moshos Garden ürünleri bana zahmetli geldi, hayal kırıklığı yaşadım. Ha işlevine lafım yok, dediğim gibi belki iyidir ama kullanımının bize kolaylık sağlaması da önemli diğil mi :)
Bu ürünü kullananlar sizin yorumlarınız nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder